keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Viimeenen viikko!

Heippa!

Alkaa olemaan viimeinen postaus täältä. Viimeistä iltaa vietetään. Viimenen viikko on menny nopiaa ohitte ja annetaankin kuvien suurimmaksi osaksi kertoa viimeisen viikon tapahtumista!

Perjantaina kuitenkin istuttiin Davidin kanssa hyvä tovi ulkosalla ja juotiin siinä yhdet oluet. Opetettiin Davidille maija korttipeli. Täälä tosiaan ei ole kuin yksi korttipeli ja päästiin oppimaan se :)!

Lauantaina herättiin ennen kuutta ja seitsemältä oltiikin jo matkalla kohti kampalaa. Käyttäen Ugandan julkisia eli täpö täynnä olevaa bussia,oli kyllä aikamoista. Kampalasta ostettiin tuliaisia ja käsitöitä. Käytiin siinä ihan oikeassa ostoskeskuksessakin jäätelöt syömässä. Bodalla matkustaminen kampalassa oli tosiaan hieman erilaista, kuin masakassa. Nimim. Luultiin että kuollaan.

Sunnuntaina keräiltiin sitten voimia viimeisiä työpäiviä varten.

Maanantai ja tiistai sairaalalla olikin super kiireisiä ja hotellilla oltiin vasta alkuillasta, kun piti käydä koululla juomassa teet henkilökunnan kanssa. Tietenkin meistä piti saada myös kuvia koululle. 


Seuraavaksi kuvia meirän viimeiseltä viikolta Ugandassa!






















Lindan kengät on kokenu tällä reissulla kovia. Hautajaiset vietettiin tänään ja nyt ne lepäävät rauhassa.


Isoisä kävi toivottamassa hyvät yöt ja halusi meille vielä tarjota yhdet oluet. 
Laukut on tosiaan pakattuna ja huomenna alkaa matka kohti kotia! Ennen lennon lähtöä mennään vielä käymään eläintarhassa Entebbessä!
Viimeinen postaus tulee sitten, kun päästään takaisin Suomeen ja parempien yhteyksien äärelle. 

Hyvää yötä ja nähdään pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti