maanantai 13. huhtikuuta 2015

Hieman erilainen pääsiäisviikonloppu!

Heippa pitkästä aikaa! Meistä ei oo nyt hetkeen kuulunutkaan mitään, mutta täälä ollaan taas. Meillä on mennyt vime viikko niin nopiaa ohitte, että ei olla ehditty kirjoittelemaan.

3.4 Lähdettiin tosiaan orpokodin lasten ja vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa kohti nabukaboa! Matka taitettiin kahdella pienellä bussilla ja perille päästyä mentiinkin melkein samantien uimaan. Uskaltauduttiin me Suomen likakki sinne veteen, sitte lopuuksi. Oli yllättävän lämmintä! Kyllä teki niin hyvää käyrä vähä pulahtamas :D.

Täs alapuolella vähä kuvia sieltä Nabukabolta :)
















Tottahan uimisen jälkeen hirveä nälkä yllätti meidät kaikki ja piti ruveta siis syömään. Lapset söivät perinteistä paikallista ruokaa. Vapaehtoistyöntekijät oli leiponeet kakkua ja pullia, joita sitten syötiin jälkiruoaksi!


Ja tunnetusti tottahan vessassa taas odotti vain pelkkä reikä maassa :)! Aina saadaan uuteen paikkaan mennessä kyllä jännittää minkälainen vessa on vastassa.



Matka takaisin Nabukabosta taittui hyvin väsyneissä tunnelmissa :)!





Pitkän päivän päätteeksi mentiin sitten vielä hetkeksi aikaa orpokodille. Paikalla odotti sitten orpokodin pikkuuset :). 

                                                                                                                                                                                                                   

Lauantai tosiaan vain oltiin hotellilla ja lepäiltiin. Ehdittiin me varmaan sentään lauantaina kaupassa käymään ja siinä meidän päivän reissut sitten oliki!

Sunnuntaina eksyttiinkin orpokodin lasten ja vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa kirkkoon! Vapaaehtoistyöntekijät pitivät lapsille palveluksen aikana pyhäkoulua. Loppuaika leikittiin pihalla ja palveluksen jälkeen päästiin taas nauttimaan vapaaehtoisten tekemää kakkua. 



Kirkolta suunnattiin orpokodille ja sielä vietettiin vielä pari tuntia, kunnes lähdettiin kohti hotellia. Lindalle meinasi iskeä flunssa, mutta särkylääkkeen avulla siitäkin päästiin eroon. 

Tässä alapuolella kuva vielä orpokodin perus arjesta. Yksi hoitaja ja 4 alle vuoden ikäistä vahdittavana :D.



Opittiin myös, että kaksosilla on aina samat nimet! Poika kaksoset ovat aina Kato ja Wasswa ja tämä siis kaikilla kaksospojilla mitä täälä syntyy :). Wasswa kaksosista vanhempi ja Kato nuorempi.


Meillä oli tosiaan vähän erilainen pääsiäinen, kuin normaalisti olis sielä koto Suomessa ollut. Oli kyllä mukava viikonloppu ja tekemistä riitti :). Palaillaan varmaan huomenna koneen äärelle kirjoittelemaan sitten viime viikon tapahtumista! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti