perjantai 17. huhtikuuta 2015

6-12.4.2015

Heippa! Anteeksi tämä hiljaisuus.. Täälä on ollu niin hektistä, että ei oo sitte skypettelyjen päälle jaksanu enää kirjottaa samoja asioita.

Pääsiäisen jälkeinen viikko lähti jännittävästi käyntiin, nimittäin maanantaina aamulla satoi kaatamalla kun herättiin ja kasilta olis pitäny olla sairaalalla töissä. Meilläkin olisi ollu se vapaa niinku normaalisti, mutta reippaina likkoina luvattiin mennä osastolle. No, sateellahan ei täällä liikuta mutta huono omatunto siinä tulee kun ei suomessa tuollainen oo syy jäädä kotiin aamulla. Kympin aikaan vasta sitten pienessä paniikissa asteltiin osastolle,vain huomataksemme, että yhtäkään hoitajaa ei ole vielä paikalla, että turhaa stressattiin TAAS. Muuten työviikko meni normaalisti yhdessä hujauksessa ohi, eikä juuri kummallisuuksia tapahtunu.

Orpokodilla oltais melkein kellonympäri.. On se niin ihana paikka<3

Douglas ja Simo

Baby-Gift







Perjantai kuitenkin oli meille eka päivä Uganda cares päiväkodilla. Lapset ovat hiv -potilaita ja tulevat poliklinikalle tutkimuksiin, lääkäriin ja hakemaan lääkkeitä, jonka jälkeen he jäävät vielä päiväkotiin. Paikka oli kiva ja lapset aivan ihania. Opetin lapsille Bingo -pelin ja vanha maalipurkki -leikin, joista päiväkodin opettaja ja lapset olivat innoissaan.



Bingoa!


 Iltaisin Ronald tuolta orpokodilta on käyny kyläs ja toki myös Olivia ja David. Kyllä meistä täälä huolta pidetään. Perjantaina lähdettiin myös Ronaldin kanssa tutustumaan paikalliseen yöelämään, ja oli muuten kokemus sekin :D Hotellin työntekijät oli saanu asiasta vihiä, niin neki sitte tuli. Oli meillä kyllä hauskaa! Hauskuus loppui toki hyvin nopsaa siihen, kun todettiin yöllä hotellille tultaessa, että portti on kiinni, eikä ketään hereillä. Täällä respan likatki nimittäin nukkuu yöllä. Ei muu auttanu ku Ronaldin soittaa hotellin johtajalle (eli isoisälle) ja herättää se siinä pikkusen ville kolme yöllä... Ai kun meinas tyttäriä vähän hävettää. Tuli se sitten aamupalalla vähä meille piruilemaan,

Lauantai oltiin rauhallisesti hotellilla ja skypeteltiin. Sunnuntaina lähdettiin Ronaldin kanssa lounaalle ihanaan pieneen ravintolaan, jossa oli kyllä kunnon afrikkalainen tunnelma. Ruoka oli halpaa ja hyvää. Siitä käveltiin uimaan orpokodin perustajan Ruthin ja hänen miehensä hotellille, joka oli aivan ihana paikka. Mennään kyllä toistekkin jos on hyvä sää!!




Semmosta siis viime viikolla. Kirjotellaan huomenna sitte tästä viikosta ! :D

kiitti ja kuitti!
-Linda



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti