sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Day 5

Heippa!

Tosiaan viime keskiviikkona meillä oli vielä viimeiset vierailut ja tapaamiset ennen safarille lähtöä :)

Ekana mentiin aamusta koululle, josta David lähti meidän kanssa käymään paikallisella alakoululla tutustumassa. Lapsia juoksi jo autoa vastaan ja heti kuului "Muzungu, muzungu!" (Valkoihoisia puhutellaan täälä niin) Päästiin seuraamaan pienimpien opetusta, joka oli muuten aivan mahtavaa! Luokan "nimi" oli ilmeisesti Babyclass, koska lapset oli neljä vuotiaita. 

Vastaanotto oli ihana!


Tämä tyttö tarttui heti Minnan käteen <3



Babyclass. Yksi opettaja ja 85 lasta... Niin suomessako suuret luokat??

Pääsin kokeilemaan "opettamista" :D 



Käytiin moikkaamassa myös vanhempia oppilaita


Koulun vieressä oli Davidille tuttu kirkko, joten käytiin samalla sillä tutustumassa. 


Ja tottakai piti ottaa yhteiskuva

Kirkon pihalle tuli lapsia karuselliin.


Kirkosta matka jatkui kävellen omalle koululle. David ihmetteli kuinka ollaan aina valmiita kävelemään kaikkialle. Täällä pienikin matka mennään autolla tai bodabodalla, koska ei huvita kävellä tai ei haluta näyttää köyhältä. Davidilla oli takki päällä, koska oli niin kylmä ilma. Sadepäivänä lämpötila laskee ja täällä ollaan heti toppatakit päällä. Ihan oikeasti. Bodakuskilla oli kunnon untuvatakki, kun lämmintä oli varmaan +23.



Lounaan jäkeen matka jatkui kohti orpokotia, jonne Olivia lähti meidän kanssa.


Vietiin mukanamme tuliaisiksi leluja ja vaatteita. Tuli kyllä niin hyvä mieli :)


Isäntä !





Orpokodin nuorin lapsi oli viikon vanha.


Terhi ja kaksospojat <3 Kunnon isäntiä molemmat.


Minä ja Timothy. 


Onnelinen uuden laukun omistaja !

Tänne orpokotiin mennään Minnan kanssa varmaan parina päivänä viikosta auttelemaan :) Odotetaan molemmat sitä innolla, koska tiedetään että meillä on kädet täynnä töitä ja meistä on suuri apu.


Vierailujen jälkeen tultiin hotellille, koska Minnalle tuli parturi tekemään letit puoleen päähän! Oli aikamoinen prosessi :D 


Olivia tuli vielä illalla kaffille käymään. Näytin sille mikä on Instagram :D On se tännekkin ilmeisesti tulos jossain vaihees. Internetis oli toki häikkää koko keskiviikon ja taivas ku meitä otti päähän. Edessäpäin oli nimittäin kolme päivää ilman mitään yhteyksiä, ja oltais haluttu skpetellä ja muuta. Oltiin siis lähdössä ajamaan seuraavana päivänä kohti Queen Elisabeth parkkia. Selvittiin kuitenkin niistä kolmesta päivästä hyvin ja todettiin, että teki ihan hyvää meille kaikille :D 


Seuraavaksi siis juttua ja paljon kuvia safarilta! :) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti