sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Day 2

Hyvin nukutun yön jälkeen aamu valkeni. Aamupalalla odotti banaania, ananasta, matokea (perunaa,kasviksia ja lihaa suolaisessaliemessä), munakasta, kahvia, tuoremehua ja leipää muurahaisilla.

Aamupalan jäläkeen lähärettiin suuntaamaan kohti hotellin vieressä olevaa kirkkoa, missä oli menossa jumalanpalvelus. Olihan se melkoinen kulttuurishokki meille suomen likoille mennä sinne, kun meininki oli melkein kuin elokuvista. Ihmiset tanssi, lauloo ja taputti, eli meno oli aiva toista ku meillä sielä koto suomes. Oli niin hienoa päästä näkemähän mitenkä erilaasta voi pelkkä kirkos oleminen olla verrattuna suomehen.



Tässä kuva kirkkokuorosta, mikä täälä tänään nähtiin:


Kirkossa törmättiin moneen ystävälliseen paikalliseen, nähtiin monia ihania lapsia ja päästiin vielä nauttimaan hyvää teetä vielä kirkon takahuoneeseen.




Kirkosta lähdön jälkeen palattiin hotellille vähän rauhoottumahan ja ottamaan aurinkoa. No onnistuttiinhan siinä sitte jo polttamaan ittemme ja nyt löytyy rusketusrajat (palamisrajat) kaikilta meiltä.

Käytiin ottamas yhteiskuva hotellin vartijan kanssa:

Iltapäivällä lähdettiin boda kyydeillä kohti Villa Katwaa, jossa palaaverasimme tulevan safarimme puitteissa. Safarille pääsemme lähtemään ensi viikon torstaina ja sielä me sitte ollaanki lauantaihin asti. Boda kyyti oli kyllä eherottomasti erittäin mielenkiintoinen ja huikia kokemus. Meno oli yllättävän tasaasta, mutta kyllä se vähä jännittiki ettei olla kumos.


Täs sitte vähä vielä kuvia sieltä Villa Katwasta joka, oli kyllä uskomattoman hieno paikka!









Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin toivotamme oikein hyvää yötä kaikille! Palaillaan huomenna jos vain sähköt pelittää!
Ps: kyllä täälä on jo satanukki, mutta onneksi vain yöllä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti